maanantai 2. helmikuuta 2015

Värikkään harmaat broken seedit


Näistä kahdesta kerästä lähti ajatus seuraaviin broken seed stitch -mallisiin sukkiin. Regian, Kaffe Fassettin värimaailmaa oleva harmaankirjava raitalanka pääsi luonnollisen, vaaleanbeigen Nallen kaveriksi näihin miestensukkiin ja hillityn värikästä vartta alkoi syntyä.


Kantapääksi tekaisin tutun ja turvallisen vahvistetun kantapään ja kavennukset nauhakavennuksena. Regian nelisäikeinen sukkalanka on hieman ohuempaa kuin Novitan Nalle, mutta ei haittaa ollenkaan tässä mallissa. Lankoja meni yhteensä tasan 100 g näihin, joten raitalankaa riittäisi kevyesti vielä toisiinkin raitasukkiin, pitää kokeilla erilaisella kaverilangalla ihan mielenkiinnon vuoksi joskus. Kirjavan langan raidat sattuivat tismalleen kohdilleen, joten ei tarvinnut pätkäistä lankaa yhtään toiseen sukkaan siirtyessä, tosin eipä näissä olisi haitannutkaan, vaikka värit olisivatkin jatkuneet eri järjestyksessä.Harmaankirjavat Broken Seed Stitch -sukat

Lanka: Regia Design Line by Kaffe Fassett, 4-fädig (03870) ja Novita Nalle meleerattu beige (061), yhteensä 100 g
Puikot: 2,5 mm Knit Pro -sukkapuikot
Koko: n. 43
Ohje: Broken Seed Stitch Socks (Ravelry)


10 kommenttia:

 1. Onpa kivat. Pitääkin koettaa muistaa malli seuraavan sukkaparin kohdalla :)

  VastaaPoista
 2. Ovatpa kauniit! Jostain syystä kaikkien muiden Broken Seed Stitch -sukat ovat aina niin kauniita, omistani tulee aina purettavia. :D Ehkä se on tuo harmaa - sen kanssa sopii aina kaikki niin kauniisti. Seuraavan yrityksen teen harmaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aluksi tuo helmineule näyttää minusta aina kaoottiselta, mutta kun on saanut enemmän "pintaa" aikaan, alkaa näyttää ihan kivalta. Tämä vaalea luonnonvärinen on kyllä hyvä vastapaino värikkäälle langalle omasta mielestäni :)

   Poista
 3. Todella onnistunut väriyhdistelmä! Jotkin langat vain on luotuja toisilleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Niinpä, joskus onnistuu löytämään sopusointua :)

   Poista
 4. Aivan mielettömän ihanat! Apua rakastuin ihan kympillä! Nää menee kyllä mun todo listan kärkeen heittämällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onpa mukava kuulla, jos joku näistä minun tekeleistäni inspiroituu :)

   Poista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)