keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kolme virkattua kassia

Kuvailin tänään tekeleitäni, jotka ovat viime aikoina olleet hyvin virkkauspainotteisia ja pitkään viimeistelyä vailla. Mitään näistä en luultavasti pidä itsellä, mutta tuollaisen pyöreän ajattelin tehdä itselle vähän lyhemmällä hihnalla varustettuna. Virkatut kukat ovat irrotettavia, liimasin taustaan koruneulan, niin voi käyttää muuallakin, jos haluaa.


Kesäkassi

Lanka: Novita Tennessee, ruskea n. 200 g, roosa 15 g
Virkkuukoukku nro 3,5
Ohje: Summer Sling Tote by Priscilla Hewitt
Kukka omasta päästäVirkattu kassi (Ohje 22.)

Lanka: Novita Malibu (kaksinkertaisena), n. 300 g
Virkkuukoukku nro 5
Sangat: Sinelli
Ohje: Novita Kesä 2009, kuvio jätetty pois kun lanka ei riittänyt
Kukka omasta päästäET-kassi

Lanka: Novita Samos, farkku n. 300 g
Virkkuukoukku nro 4
Ohje: ET-lehti 10/2007

12 kommenttia:

 1. Ihania jokainen! Minua miellytti heti tuo pyöreä ja laitoinkin ohjeen korvan taakse. Hmm, oikeastaan tuo toinenkin ruskea on tosi sievä ja langatkit taitaisivat siihen löytyä.. ET-kassi onkin jo minula tehtynä.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset :) ET-kassinkin taidan värkätä tässä kesän mittaan ihan itselle, kunhan löytyis hyvä lanka. Tuosta Samoksesta tuli miun makuun vähän liian iso ja löperö.

  VastaaPoista
 3. Kaikki kolme tosi ihanan näköisiä, olen tosi tyytyväinen Miian tekemiin kasseihin. Terveisiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Sisko! Tulehan toistekin käymään ja kommentoimaan :)
  Hyvää alkukesää!

  VastaaPoista
 5. Hieno tuo pyöreä laukku. Tutun näköinenkin se on ;D. Ohjeesta vaan en valitettavasti tajunnut mitään.

  VastaaPoista
 6. Hei Esmeralda! Kiva kun sinäkin eksyit tänne :) Laukku on helppotekoinen, kun virkataan pelkillä pylväillä. Osien yhteen ompeluun taisi mennä enemmän aikaa kuin itse palojen virkkaamiseen :D

  Jos joku haluaa oikeasti kokeilla tehdä tuota, voin avuksi suomentaa sen.

  VastaaPoista
 7. Minä haluaisin kokeilla tuota ruskeaa laukkua, joten jos vain viitsisit niin voisitko suomentaa minulle tuon ohjeen, kun en sitä itse ihan tajua?

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo pyöreä kassi! Linkki ei näytä toimivan, mutta oletko jonnekin tänne sivuillesi kääntänyt kyseisen ohjeen suomeksi? Se olisi kiva saada! Tuosta voisi tulla uusi kesäkassi :)

  VastaaPoista
 9. Hei Eija!

  Kiitoksia :)
  En ole suomentanut kyseistä ohjetta, mutta koitan korjata linkin, jos ohje vielä jostain netin syövereistä löytyy! Nyt on vähän kiireistä tämä elämä, joten en ehdi suomentelemaan ihan pian, pidetään mielessä kuitenkin :)

  VastaaPoista
 10. Pyöreän kassin ohjelinkki on korjattu :)

  VastaaPoista
 11. Hienoja kasseja olet tehnyt. Erityisesti tykkäsin pyöreästä. Aloin heti tekemään sitä itselleni, kun kaapista löytyi joitakin (!) keriä Tennesseetä. Kiva kun laitoit linkin ohjeeseen, niin pääsee itsekukin näpertämään itselleen oman kassin.

  VastaaPoista
 12. Kiva kun kävit Sikuriina!

  Itse tykkään myös tuon pyöreän kassin mallista, voisi itsekin jonkun kerän taas kesän tullen tuhota tuollaiseen.. tai niihin muihin kymmeniin kesäkassiohjeisiin, joita on tullut keräiltyä.. :D

  VastaaPoista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)