sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Bling bling!

Syksymmällä innostuin kokeilemaan Novitan paksua uutuuslankaa, jossa on seassa pieniä paljetteja. Oli joutuisaa ja pehmeää neulottavaa tuo lanka kyllä ja valmiin neulepinnan ulkonäkökin miellytti silmää, mutta käytössä kutittaa aivan kamalasti tuo lanka. Eipä ole tämän kutittavuuden takia tullut paljon pidettyä talven mittaan. Pitänee itsellekin hommata sellainen ohut puuvillainen kypärämyssy, niin ei kutittaisi.


Crystal-myssy

Lanka: Novita Crystal (51% akryyli / 18% mohair / 18% polyamidi / 13% polyesteri) vaalea beige
Puikot: 10 mm sukkapuikot
Ohje: Novita syksy 2010 / malli 20.

Crystal-kaulaliina

Lanka: Novita Crystal (51% akryyli / 18% mohair / 18% polyamidi / 13% polyesteri) vaalea beige
Puikot: 12 mm
Ohje: Omasta päästä


3 kommenttia:

 1. Todella kivoja käsitöitä! Raikas ja kaunis blogi muutenkin. Tykkään paljon! :) Luin ja katselin kaikki läpi ja ajattelin jättää myös pienen kommentin. Olet myös pitkään jaksanut tätä kirjoitella, hienoa. Itse neulon ja virkkaan aika satunnaisesti, tällä hetkellä taas enemmän.

  VastaaPoista
 2. Piti vielä kehua upeita kuvia! Olet jaksanut panostaa sommitteluun ja kuvauspaikkaan, vautsi. :) Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynnistä Elina!
  Itsellä menee myös vähän kausittain tämä innostus. Blogin päivittelyssä varsinkin. Tulee niin usein vaan annettua valmiit tekeleet eteenpäin, ennen kuin muistaa kuvaillakaan. Pitäisi vähän tsempata nyt taas kun kohta voi paremmin ulkonakin kuvailla.

  Mukavaa ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)