tiistai 1. marraskuuta 2011

Palmikkolaukku

KyJy #20
Aloitettu: 05.08.2011
Valmis: 31.10.2011

Viime talvena jo haikailin muhkeaa, neulottua laukkua ja nyt on viimein sellainen valmiina. Mukava malli oli tehdä, mitä nyt meinasi rueta nyppimään, kun langassa oli joka kerässä solmuja ja vielä loppui kesken. Olin jotain muuta työtä varten ostanut mustaa Isoveljeä ja osa keristä oli vajaitakin.. mie kun niin rakastan sitä lankojen päättelyä..

Noh, tyytyväinen olen lopputulokseen ja kivat napitkin löytyi paikallisesta ompelutarvikeliikkeestä :) Aloitusta en tehnyt pyöröpuikoilla vaan pitkillä puikoilla edestakaisin neuloen lisäyksiin asti, sen jälkeen pyörönä. Tein laukusta myös ohjetta korkeamman palmikkojen osalta ja napinlävet siirsin hieman alemmas, etteivät napit tulleet reunan yli, niin kuin ihan ohjeen mukaan tehden meinasi käydä. Palmikkolaukku

Lanka: Novita Isoveli, musta (099) 260 g
Puikot: Pitkät puikot 5 mm ja pyöröpuikko 5 mm / 80 cm
Ohje: DROPS Design

Kuvauspaikka: Sulosaari, Savonlinna

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana laukku ja kauniit kuvatkin.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis laukku! Siis aivan ihana <3

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköinen laukku ja varmaan ihan hyvä kokokin käytössä.

  VastaaPoista
 4. Vyyhti, kiitoksia :) yritän opetella kameran käyttöä.. vaihtelevalla menestyksellä, heh.

  Lila, kiitos :) Itsekin tykkään tästä.

  Kytsätär, kiitos :) Laukku on tosiaan reilun kokoinen, mahtuu pienet ostoksetkin pakollisten tavaroiden lisäksi. Vähän hankala mitattava, mutta vähän venytettynä mitattuna pohjan koko on noin 40 x 15 cm ja korkeutta 20 cm ilman hihnoja mitattuna :)

  VastaaPoista
 5. Upea laukku! Yritin itsekin tuota samaista aikoinaan alotella, mutta hermostuin sen alotukseen ja jätin sikseen.

  Terveisin Mammukka Neulomosta

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kommentista Mammukka!

  Itse tein tämän aloituksen edestakaisin neuloen lisäyksiin asti ja palmikkokuviota aloittaessa siirryin vasta pyöröön. Lisäilin tuohon blogitekstiin vähän infoa muutoksista :)

  VastaaPoista
 7. Ihana laukku! Tosi kivat kuvatkin.t. atzalea Neulomosta

  VastaaPoista
 8. Tämäkin laukku on sitten ihana :) Kadehtien katselen näitä siun tekemiä, kun järestään kaikki on kivoja töitä ja itestä tuntuu etten saa mitään valmiiksi asti :/ Mutta onneksi toiset saa ja jaksaa meille niitä vielä esitellä kauniisti kuvattuinakin :) Kiitos siis siulle kivasta blogista :)

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia palautteesta Noora :)

  Kyllä välillä itsellekin tulee sellaisia kausia, ettei mikään valmistu, eikä innosta yhtään tarttua puikkoihin ja välillä taas valmista syntyy kuin liukuhihnalta :D

  Valokuvailusta olen nyt vähän enemmän innostunut kunnon kameran myötä, näin keskitalvella vain vähän haastavaa tuon vähäisen luonnonvalon kanssa.. Kiva opetella kameraakin käyttämään, neuleet sentään ovat paikallaan pysyviä kohteita, joten sen puoleen helpohkoja kuvattavia :)

  Tervetuloa uudelleenkin vierailulle!

  VastaaPoista
 10. Kiitos myös Atzalealle kommentista! Oli jäänyt vahingossa vastailematta :)

  VastaaPoista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)