torstai 29. tammikuuta 2009

Divari- ja kirppislöytöjä

Kävin tänään optikolla tilaamassa itselleni uudet rillit! Aika hurjaa, varsinkin kun ne ovat aika erilaiset kuin nämä nykyiseni. Viikon päästä pitäisi olla uudet lasit päässä.

Samalla pyörähdin kirppiksellä, josta löysin vihreänsävyisen Marimekon essumekon kokoa 90. Juuri passeli Eeville ensi kesäksi esim. legginssien kanssa. Hintaa tällä oli 5 €. Pieni tahra on edessä, mutta pitää koittaa jos lähtee pesussa, muuten on ihan uuden veroinen.


Vihreää Marimekkoa

Pyörähdettiin Teron kanssa divarissakin ja sieltä bongasin pari ihanaa käsityökirjaa. Ompelen Lapselleni-kirjassa (1972) on 2-6 -vuotiaille ihania liivihameita, joita nykyään tunikoiksi kutsutaan ja aivan hurmaavan duffeli-takin ohje. Pieneksi kirjaksi tuossa on mielestäni paljon ohjeita ja tietoa mm. kaavojen kuosittelusta. Kaava-arkkikin oli matkassa ja tosi hyväkuntoisena.

Kauniita neuleita kaikenikäisille -kirjassa (1980) taas oli muutama toteuttamislistalle pääsevä neule, joskin hieman nykyaikaisemmaksi muokattuna. Esimerkiksi yhtenä kappaleena neulottavan liivin aion tehdä itselleni vielä kevääseen mennessä.


Divarilöydöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)