torstai 29. syyskuuta 2011

Huovutettu läppärilaukku

KyJy #8
Aloitettu: 21.07.2011
Valmis: 26.09.2011



Pitkästä aikaa uskaltauduin kokeilemaan pesukonehuovutusta. Oli tarvetta läppärinsuojalle ja siitä se ajatus sitten lähti. Lankana käytin tummanruskeaa Drops Eskimoa, jota oli oikein ihana neuloa. Pohjaan ja reunukseen tein ainaoikeaa, muuten on ihan sileää neuletta, pyörönä. Harmittaa vaan vietävästi, kun en muistanut mitata ja kuvata ennen huovutusta! Oli olevinaan niin kiire tunkea tämä pesukoneeseen :( Koneesta tultua survoin läppärin muovipussiin ja muotoilin huovutuksen sen päälle kuivumaan, niin sain tismalleen sopivan kokoisen tästä.

Kuivumisen jälkeen tämä näytti aika ankealta ja oli pakko virkata tähänkin kukka. Viimeaikaisissa töissäni taitaa melkein kaikissa olla kukka koristeena, mikä kukkahulluus lienee iskenyt :) Tuli mieleen, että tämän olisi voinut koristaa valmiilla pienellä pitsiliinalla, jos olisi sellainen sopiva kaapista joutavana löytynyt. Tähän hätään jouduin kuitenkin turvautumaan luonnonvalkoiseen seiskaveikkaan ja omien aivojen tuotokseen.

Paikallisesta käsityöliikkeestä löytyi symppikset napit ja lenksut virkkasin ruskeasta nallesta. Tästä tuli mukavan lempeä väritykseltään, varmasti tulee käytettyä!






















 Huovutettu läppärilaukku

Lanka: Drops Eskimo, tummanruskea (03) 245 g ja Novita 7-veljestä luonnonvalkoinen (010) 20 g
Puikot: 7 mm muovipyöröt, 4 mm virkkuukoukku
Ohje: Omasta päästä

14 kommenttia:

  1. Tulipas kiva! Ihanan talvinen :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan suklainen väri! Ja tuo sun Gerbera-peitto, nuo värit ja kaikki!!! :)

    VastaaPoista
  3. Emma, Anne-Mari ja Pirjo kiitoksia ihanista kommenteistanne!

    Kyllä sen talven (ja joulun) tulon huomaa näissä omissa tekeleissäkin kummasti, vaikkei sitä välttämättä pahemmin ajattelekaan :)

    VastaaPoista
  4. Oi, onpa ihana! Joutuisin ehkä matkimaan, jos omistaisin läppärin. Muutenkin on tosi kivoja ja tyylikkäitä töitä täällä blogissasi, ilo katsella ja kerätä ideoita.

    VastaaPoista
  5. Vyyhti, kiitoksia piristävästä kommentistasi! Ihanaa lukea, jos joku saa vinkkejä näistä minun tekeleistäni :)

    Tervetuloa uudelleenkin!

    VastaaPoista
  6. ihana läppäri laukku minun pitäisi tehdä miniläppärille tuollainen .kiitos kun vaivauduit etsimään malleja onko sinulla ohje tuohon läppäri suojaan no voi kun en osaa näköjään käyttää tuota muuten kun laittaa nimetön mutta minä olen se kintaan ohjeen etsiä

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia käynnistä :) Valitettavasti minulla ei ole varsinaista ohjetta antaa tähän läppärisuojaan, mutta koitan joku päivä tässä kirjoitella vähän siulmukkamääriä (siis heti, kun löydän sen muistilapun, jossa ne ovat ylhäällä :D)

    VastaaPoista
  8. Oi ku ihana idea. Voi olla että joudun mäkin väsäämään tälläsen jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  9. Suvi, kiitos :)

    Eikun vaan kokeilemaan! Huovuttaminen oli yllättävän mukavaa puuhaa ja kerrankin onnistui, heh. Yleensä olen onnistunut huovuttamaan kaikki tuotokset aivan piloille :/

    VastaaPoista
  10. Hieno! Minäkin haluan! :D Muistatko yhtään silmukkamääriä? :D

    VastaaPoista
  11. Kiitoksia :)

    Silmukkamääriä en muista kyllä valitettavasti yhtään..

    VastaaPoista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)