perjantai 23. joulukuuta 2011

Annis

KyJy #24
Aloitettu: 09.08.2011
Valmis: 18.12.2011

Kun kaikki muut, niin kaipa sitten miekin.. Eli tässä elämäni ensimmäinen Annis-huivi, jonka Knittyssä julkaistu malli on ollut suosittu  jo pitemmän aikaa. Ihan helppo ei alku ollut tämän kanssa, kokeilin kolmea eri lankaa ja loin ne 363 silmukkaa kolmesti todetakseni, että taas tuli liian kireä aloitus. Kokeilin neulomallakin luoda välillä, kun yleensä teen ristikkäin nuo silmukat, mutta en saanut silleenkään tasaista ohuella langalla. Neljännellä kerralla ja vähän paksummalla langalla tuli hyvä aloitus ja loppuhan olikin sitten parin päivän homma, kun kunnolla alkuun pääsi.

Oli kyllä hauska malli tehdä, tykkäsin kovasti. Ja tästä väristä tykkään.. tällainen utuinen harmaan liila :) Ehkä joutuu vielä kokeilemaan vähemmän pörröisellä langalla keväämmällä. Nypyt onnistuivat ihan välttävästi ohjeen mukaan tehtynä, vaikka kallistuvatkin vähän toiselle kyljelleen.


Annis

Lanka: Rose Mohair, liila (732) 87 g
Puikot: 6 mm / 80 cm ja 5 mm / 80 cm
Ohje: Knitty spring+summer 2010 suomennos (pdf): Agatha

2 kommenttia:

  1. Upea huivi! Minullakin meinaa välillä aloitukset olla yhtä takkuamista...

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Olisi tämän huivi jäänyt kyllä tekemättä noiden alkuvaikeuksien takia, ellei olisi ollut osana tempausta. Ehkä tämä opetti vähän sinnikkyyttäkin, se kun tuppaa olemaan välillä hukassa. Ainakin tuli tehtyä loppuun sellaisetkin työt, joihin innostus lopahti alun jälkeen. Siihen voisi jatkossakin pyrkiä, ettei jäisi niitä keskeneräisiä lojumaan nurkkiin :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)