perjantai 23. joulukuuta 2011

Ympyräjakku

KyJy #6
Aloitettu: 14.07.2011
Valmis: 04.12.2011

Täten esittelen viimeisen KyJy 2011 -tempauksen työn. Kaikki 24 tuli valmiiksi melkein hyvissä ajoin. Huomennahan tuo tempauskin loppuu :D Huomenna onkin jouluaatto ja lunta vain pieni ripaus pihalla, kuten tämän päivän kuvailuista voi huomata. Nyt sentään pientä parin asteen pakkasta, joten ei niin märkää enää ole. Olen kyllä tyytyväinen itseeni, kun kaikki aloitukset tulivat valmiiksi. Välillä meinasi into kokonaan loppua ja olisi tehnyt mieli vaan kaikkea muuta tehdä, mutta hurja loppukiri kannatti. Nyt pidän taukoa kaikista tempauksista ja vaihdoista ja keskityn tekemään vaan sitä, mitä sattuu mieleen tulemaan :) Tosin pari tilaustyötä odottelee lankoja..

Tästä jakusta piti tulla pitkähihainen, mutta lanka loppui harmillisesti kesken, niin tulikin lyhythihainen. Ja oikeastaan tykkään tästä enemmän näin, mukava käyttää pitkähihaisten päällä pienenä lämmikkeenä. Tässä näkyy myös langan värjäyserän vaihtuminen, kun kunnon valossa katsoo, eli ei mennyt ihan nappiin tämän kanssa :) Hauska selän keskeltä aloitettava malli kyllä, pitänee neuloen tehdä joku vastaavalla idealla vielä joskus.
Virkattu ympyräjakku

Lanka: Novita 7 veljestä, tummanruskea (000), 365 g
Koukku: 4 mm virkkuukoukku
Ohje: DROPS Design NE-061

7 kommenttia:

 1. Kaunis jakku tai liivi, kiva idea ja ihan toimiva myös lyhythihaisena.

  Onnittelut kyjyilyn onnistuneesta päätöksestä!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis jakku! Olen itsekin ajatellut tuota mallia kokeilla, kun vaikuttaa nätiltä ja kätevältä. :) Todellinen hatunnosto sinulle kyjyilyn loppuun saattamisesta! Oli mahdoton urakka minulle käden takia. :( Mutta tuolla ne loput odottavat käden kuntoutumista ja vielä minä ne valmiiksi teen... :) Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anne-Mari :)

  On kyllä itsensä ylittänyt fiilis, kun sain tempauksen vedettyä läpi.. KyJy 2012 odotellessa ;D

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva malli! Ja tuo selkäosa on kyllä tosi kaunis! :) Oot ollu tänä vuonna superahkera, onnittelut! :)

  VastaaPoista
 5. Saara ja Vyyhti, kiitoksia :)

  Itse tykkään myös tuosta selän kuviosta, oli mukava tehdäkin.

  Tänä vuonna on tosiaan tullut blogattua ennätyksellisen paljon :D viime vuosina en olekaan ihan kaikkea tänne kuvaillut, vielä joitakin isompia töitä voisi jälkikäteen kuvatakin, mutta sellaiset pipot ja lapaset olkoon rauhassa. Koitan jatkossa tsempata, että kaikki tulisi blogattua tänne muistiin :)

  VastaaPoista
 6. Jadekettu, kiitoksia! Oli kommenttisi kadonnut olevinaan roskapostiin, niin vastailu tulee vasta nyt :/

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)