sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Silmu-kauluri

Voitin eräässä Novitan arvonnassa kolme kerää Silmu-lankaa ja se on odotellut puikoille pääsyä jo tovin. Itse en olisi kaupasta tällaista lankaa välttämättä ostanut, mutta oli kyllä yllättävän mukava kokemus tämän neulominen! Lanka on pehmeää, ilmavaa, ja värikin on oikein kiva. Lanka koostuu mohairlangasta ja säikeestä, jossa on tasaisin välein samettinyppylöitä. Tein huivista/kaulurista/tuubista.. 135 cm pitkän, joustaa paljon ja yltää kaksi kertaa kiertää kaulaan.

Mielenkiintoista oli seurata, miten nypyt asettuvat neulottuun pintaan ja supernopeaa ainaoikeaa! Eli pystyi neulomaan jopa samalla kun paimensi jouluriehakkaita ipanoita :D
Silmu-kauluri

Lanka: Novita Silmu, kirjava liila-roosa (801), 121 g
Puikot: 7 mm bambupyörö
Ohje: Novita syksy 2011

4 kommenttia:

 1. Ohhoh. :O En ole tästä silmusta missään vaiheessa innostunut, on niin oudon oloinen eikä minulle sopivan kun olen tällainen konservatiivinen tylsimys mutta tuohan näyttää varsin hyvältä. Onko mukava pitää? Kutittaako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli viime talven lempparihuivini :) ei kutittanut, on ihanan pehmeä ja lämmin. Ainoa miinus on, että on venynyt käytössä jonkin verran. Eli kannattaa tehdä vähän lyhempi, mitä suunnitteli :)

   Poista
  2. Nyt on ostettu silmua pari kerää ja testiin lähtee. :) Pitää linkittää tänne omasta blogista että muutkin tietää mistä nyt tuulee kun oudompaan lankaan haksahtana. ;)

   Poista
  3. Heh, hauska kuulla, että kokeilunhalua löytyy. Välillä on inspiroivaa poiketa kaavasta ja tehdä jotain aivan muuta :)

   Poista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)