torstai 5. kesäkuuta 2014

Värikylläisyyttä

Nyt voisi sanoa, että eipä ole enää harmaata. Hieman meni jopa liian värikkääksi omaan makuun tämä kesäkassiprojekti, eli tytöt saavat uuden lelujenkantokassin jälleen :)

Mallin nappasin vähän aikaa sitten ilmestyneestä Suuri Käsityö -lehdestä ja tätä oli tosi mukava virkkailla. Voisi harkita hieman hillitymmillä sävyillä tai mustavalkoisena vielä uutta yritystä mökkikäsityönä. Lankana oli ihanan pehmeä Gründl King Cotton (55% akryyli, 45% puuvilla). Kuutta väriä tuli käytettyä, kokeilun jälkeen jätin kirkaansinisen käyttämättä, sillä se oli jo ihan liikaa!

Sateenkaarikassi

Lanka: Gründl King Cotton (55% akryyli, 45% puuvilla), turkoosi (12), violetti (14), punainen (06), oranssi (05), keltainen (10) ja vaaleanvihreä (11), yhteensä 182 g
Koukku: 5 mm metallikoukku
Koko: korkeus ilman kahvoja 32 cm, leveys 27 cm
Ohje: Suuri Käsityö 5-6 / 2014, malli 47

4 kommenttia:

 1. Upea sateenkaarikassi! Pitää saada ko. lehti käsiin, koska taidan haluta itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tämä on tosi helppo ja joutuisa virkkailla. Itse otin silmukkamäärät ja mallikerran ohjeesta, loput sävelsin omasta päästä. Tässä on kaksi kerrosta samalla värillä tehty, ohjeessa taisi olla yksi kerros yhtä väriä :) Edellisen kerroksen langanpäät virkkailin piiloon, niin ei ollut paljoa pääteltävääkään!

   Poista
 2. Hieno kassi ja värejä vaihtamalla saa todella mahtavia variaatioita!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Niinpä, tässä on vain mielikuvitus rajana värejä yhdistellessä!

   Poista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)