sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Mustaa ja valkoistaNämä juuri valmistuneet lapaset ovat olleet todellinen ikuisuusprojekti. Aloitin näiden lapasten neulomisen nimittäin noin kuusi vuotta sitten! Olen monesti törmännyt näihin lankalaatikoita järjestellessä, mutta ei van ole tullut inspiraatiota jatkaa loppuun. Toinen lapanen oli valmiina ja toista oli neulottu vähän peukun yläpuolelle jo, joten yhden illan homma näiden viimeistely loppujen lopuksi oli. Muistaakseni musta lanka on 7-veljestä ja valkoinen jotain angoratyyppistä, todella pehmeää ja seassa on pitempiä karvahaituvia.

Ihanat lapaset näistä tuli ja varmasti pääsevät ensi talvena jokapäiväiseen käyttöön. Mallinahan näissä on yksi parhaista lapasmalleista eli Ailin lapaset.


Mustavalkoiset Ailit

Lanka: 7-veljestä musta ja angoratyyppinen valkoinen, yhteensä 70 g
Puikot: 3,5 mm metallisukkapuikot
Koko: naisen

4 kommenttia:

 1. Heh, joku muukin tuskaillut saman mallin parissa. Lohdullista. Tein samaiset lapaset joskus tilaustyönä ja ne eivät millään tahtoneet valmistua.
  Nätit ovat, mustavalkoisina malli on mielestäni parhaimmillaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla :) En itse edes oikein tiedä, miksi näiden neulominen takkusi, sillä on tätä mallia sentään mielekkäämpää neuloa, kuin peruslapasta ja värikin on mieleinen. Noh, kaikelle on aikansa!

   Poista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)