lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulukalenteri etenee


Joulukalenterisukkien neulominen on ollut tosi mukavaa tällaiselle hieman kirjoneulekammoisellekin. Pieninä annoksina kirjoneule ei tunnu niin tuskastuttavan hitaalta. Tässä kuvassa näkyy tilannetietoja viidennen luukun jälkeen, minusta näistä tulee kyllä ihanat, vaikka itse sanonkin. Toivottavasti mahtuvat jalkoihin, kun en pahemmin mittaillut ennen aloitusta. No ainakin jonkun muun jalkaan voi sopia, jos ei omaan.

Minulla on muutamia töitä valmiina kuvausinspiraatiota odottelemassa. Pitää koittaa ennen joulua saada niistäkin kuvallista todistusaineistoa, ennen kuin lähtevät uusiin koteihinsa :)

4 kommenttia:

 1. Mul on sama joulukalenteri menossa, mutta junnaan ku lankavalinta oliki huono.:/ Huomenna tietenkin kaikki kaupat kiinni, saa nähdä koska pystyn jatkamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun kävit! Harmin paikka, että lankavalintasi on alkanut tökkimään, toivottavasti löydät mieleiset langat pian. Tiedän tunteen, monesti olen hylännyt tekeleeni, kun ei omaa värisilmää miellytä. Näiden sukkien kohdalla mietin, olisinko vaihtanut tumman pohjaväriksi, mutta ajattelin mennä suht samoilla sävyillä kuin mallissa. Mallissa on siis punainen harmaan tilalla.

   Huomasin, että kuvassa päällimmäisenä olevasta sukasta on unohtunut viimeinen harmaa kerros :D se nyt oli onneksi helppo korjata, kun aloin tekemään seuraavaa kuviota

   Poista
 2. Viime vuonna ihastelin blogeista noita joulukalenterisukkia, mutta enpä sitten muistanut tänä vuonna aloittaa omiani, höh! Noh, tuleehan se joulu ensi vuonnakin :)

  Kauniit sukat tulossa sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minulla on myös monet tempaukset mennyt ohi, kun en aina älyä seurailla aloituksia. Onneksi tänä vuonna neulova ystäväni vinkkasi ekan luukun kohdalla tästä kalenterista :) tuntuu, että olisi muutakin tekemistä näin joulun alla, mutta onneksi on tähän asti löytynyt aikaa neuloa muutama rivi.

   Poista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)