keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Petroolin väriset kesäsukat


Tällaiset sukat valmistuivat jo viime kuun puolella, mutta ovat olleet vähän unohduksissa. Nyt sain viimein inspiraation etsiä nämä esille ja ottaa kuvat. Näihin tennareihin sopiviin sukkiin tein hyvin helpon ja yksinkertaisen pitsineuleen jalkapöydän päälle, eivätkä nämä mielestäni muuta hörsellystä kaipaakaan. 


Lankana näissä varrettomissa sukissa on 4-säikeinen Gründl Hot Socks Pearl mit Kaschmir, jonka koostumus on: 75 % merinovillaa, 20 % polyamidia ja 5 % kashmiria. Aivan ihanan tuntuista lankaa neuloa ja valmiina sukkina jaloissa! 


Näihinkin harjoittelin tiimalasikantapään tekoa ja siistit niistä mielestäni tuli. Oma jalkani vaan kaipaisi ehkä hieman korkeampaa kantapäätä (+kiilakavennukset), jotta korkea jalkapöytä saisi vähän enemmän tilaa, eikä neule venyisi niin paljoa. Nyt vain testaillaan, kuinka pysyy jaloissa, vai tarvitseeko esimerkiksi pujottaa ohut kuminauha tuohon varteen.


Petroolin väriset kesäsukat

Lanka: Gründl Hot Socks Pearl mit Kaschmir (04), yhteensä 45 g
Puikot: Knit Pro Cubics sukkapuikot 15 cm / 2,5 mm (laminoitua koivua)
Koko: 40
Ohje: Oma

3 kommenttia:

 1. I love your socks!
  Is this your own pattern?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! This is my own pattern, but the recipe is very easy:
   64 stitches
   8 rows *K1 P1*
   Then make a "hourglass" heel
   Lace knitting for 32 stitches: **K2tog, yo* knit 5 rows*
   Make decreases when sock is long enough :D

   Poista
 2. Ihanat sukat ja ajattelin antaa sinulle jälleen haasteen/tunnustuksen ja räätälöin neule,käsityö kysymyksiä joihin olisi kiva saada vastaukset http://elonitaskukirja.blogspot.fi/2016/08/liebster-award-2.html

  VastaaPoista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)