torstai 24. syyskuuta 2015

Räsymattopolvarit


Teki mieli tehdä itselle polvisukat. Ja näköjään aika värikkäät! Kahdesta raitalangasta neuloen oli jälleen yhtä mielenkiintoista seurata värien leikkiä. Sateenkaari päätyi yhteen ruskean-harmaan sävyisen langan kanssa, sillä ajattelin käyttää näitä ruskeiden kenkien kanssa. Värin vaihdoin kahden kerroksen välein ja tein tarkoituksella siten, että ensimmäiseen sukkaan otin sateenkaaren värisen langan kerän sisältä ja toiseen sukkaan päältä, eli nämä raidoittuivat päinvastaisessa järjestyksessä.Silmukkamäärät, pohkeen kavennukset ja vinkkiä sädekavennettuun kantapäähän otin Novitan vanhemmasta sukkalehdestä, muuten nämä ovat taas sovellettu oman pään mukaan. Tuo kantapää oli uusi tuttavuus ja täytyy sanoa, että istuu meikäläisen jalkaan jopa paremmin kuin perinteiset lappukantapäät. Raitojen täsmääminen tuotti hieman päänvaivaa kantapään kohdalla, mutta melko siedettävään lopputulokseen kuitenkin mielestäni pääsin. Seuraavalla kerralla sitten siistimmin!


Räsymattopolvisukat

Langat: Novita 7 Veljestä Raita sateenkaari (822) ja ruskea-harmaa (829), yhteensä 175 g
Puikot: 3,5 mm Knit Pro koivusukkapuikot
Koko: 402 kommenttia:

  1. Ihanan iloiset polvarit! Kyllä nyt kelpaa noilla syyshämärissä hipsutella : ) Ja kantapää on mielenkiintoinen tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näillä torjutaan kaamosmasennukset ;) tämä sädekavennettu kantapää oli kyllä yllättävän helppo tehdä ja sopii mielestäni raidallisiin sukkiin. Ajattelin kokeilla yhdellä raitalangalla tehtynä myös, niin ei ehkä tule niin montaa langanpätkää pääteltäväksi :D

      Poista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)