tiistai 29. kesäkuuta 2010

Langanostolakko

Ajattelin nyt ryhtyä vähän pienentämään lankavarastoa ja tehdä sitä varten ihan sunnitelman. Eli uutta lankaa en osta, ennen kuin tekeillä / suunnitteilla olevat työt on tehty. Lista tehtävistä töistä:

- Ruutulapaset Nallesta (aloitettu)

- Pitkävartiset lapaset Eeville Nalle Kukkakedosta

- Lahja Rose Mohairista

- Huppari / vetoketjutakki Eeville Sandnes Smartista

- Vauvanpeitto kirjavasta vauvalangasta

- Parit vauvansukat Fabel-langasta

Kun saan nämä kaikki olemassa olevista langoista tehtyä, saan palkkioksi ostaa langat itselleni asustesettiin, johon kuuluisi muhkea kaluri, pipo, lapaset ja säärystimet <3

Nippon-kassi

Vihdoinkin sain tämän toisen pitkään tekeillä olleen kesäkassin valmiiksi. Vielä jonkun nepparin voisi tuohon kiinnitykseksi ommella. Hihnat tein eri tavalla, eli tuollaiset lyhyemmät, kiinteät ja yksivärisestä mustasta kankaasta, kun sellaista sattui löytymään. Ajattelin vielä hieman parannella kaavaakin mieleisemmäksi, vaikka kiva tästä näinkin miusta tuli.



Kesäkassi

Kankaat: Eurokankaan Nippon-kangas

Ohje: Muokattu Moda 3/2010

Perussukkaa Kukkakedosta

Tein Eeville syksyksi sopivat villasukat, kun oli niin herkullisen väristä tuo lanka. Suunnitteilla samasta langasta vielä pitkävartiset lapaset, mutta nyt on niin monta muuta työtä odottamassa vuoroaan, jotta jää vähän myöhempään ajankohtaan niiden toteutus.



Lapsen perussukat

Koko: 26

Lanka: Nalle Kukkaketo, Ruusu

Puikot: 3 mm bambusukkapuikot

Ohje: Omasta päästä / perussukka (44 silmukkaa varressa)

torstai 10. kesäkuuta 2010

Junasukat

Olen tehnyt näitä valkeita junasukkia yhteensä neljät parit, mutta en ole yksistäkään ehtinyt ottaa kuvaa ennen kuin olen antanut ne eteenpäin. Tämän parin aion pitää itsellä ja Ella saa näitä syksymmällä käyttää.



Junasukat

Lanka: Novita Wool, valkoinen
Puikot: 3 mm bambu
Ohje: Taito / Etelä-Pohjanmaa