tiistai 13. tammikuuta 2015

Keltaiset palmikotOlen taas innostunut villasukista, sekä keltaisesta väristä. Koitin kaupoista etsiskellä kirkkaan keltaista sukkalankaa, mutta ei oikein taida tämän hetken värikartoilta sellaista löytyä, joten nappasin sinapinkeltaista Nallea puikoille. Malli löytyi Novitan sukkalehteä selaillessa ja sama malli näyttää löytyvän netistä: Kärki auki -sukat. Tämä malli oli lehdessä hieman hassu, sillä tästä oli jätetty kärki avoimeksi, mutta kantapää kuitenkin oli neulottu, joten ei tämä ihan täysverisen joogasukan malli kuitenkaan tainnut olla.


Omiin sukkiin neuloin myös kärjen varpaita lämmittämään, leveällä nauhakavennuksella. Olipa pitkästä aikaa mukava vääntää palmikoita, mielenkiinto säilyy yllä, vaikka aika yksinkertainen malli on. Näihin sukkiin neuloin yhteensä kolme kantapäätä, sillä pienen ajatusvirheen takia tein ensimmäisen parin silmukan verran sivuun, eihän sellainen vetele, vaan purkuun meni! Oikein mukavat, hyvin istuvat ja mieleiset sukat näistä tuli, heti ovat päässeet käyttöön.Keltaiset palmikkosukat

Lanka: Novita Nalle, sinappi (288), 120 g
Puikot: 2,5 mm Knit Pro sukkapuikot
Koko: 40 (ohjeessa koko 38, pituus sovitettu omaan jalkaan sopivaksi)
Ohje: Novitan Sukkalehti, malli l (Kärki auki -sukat)

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Sinapinkeltaista lankaa taitaa tosiaan olla tällä hetkellä helpompi löytää kuin ihan peruskeltaista. Muotiväri? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Taitaa tosiaan olla muotiväri, mutta täytyy myöntää, että tämä keltaisen sävy käy hyvin yhteen sinisten farkkujen kanssa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Näistä tuli mukavan aurinkoiset näin talven keskelle :)

   Poista

Piristä päivääni, jätä kommentti! :)